Навігація

18 червня у місті Знам’янці на стадіоні «Локомотив» Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено фінал обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Мама, тато, я – спортивна сім’я!».
Позмагатися у спритності, силі, швидкості та винахідливості приїхали спортивні сім’ї міст, районів та об’єднаних територіальних громад з різних куточків Кіровоградської області.
На урочистій церемонії відкриття учасників спортивного свята привітали директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» – Дмитро Янчук, Знам’янський міський голова – Сергій Філіпенко та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янської міської ради – Руслана Ладожинська.
З Українським народним танком «Гопак» виступила хореографічна група народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» (художній керівник – Тетяна Часник).
Далі почалися спортивні змагання, які складалися із чотирьох комплексних естафет: флорбол, снайпери, смуга перешкод та сімейний стрибок, в яких сім’ї проявили всі свої спортивні здібності, навички та вміння злагоджено працювати в команді на результат своєї власної сім’ї. Честь Помічнянської ОТГ представляла сім’я Вєтрових- тато Сергій, мама – Світлана та донечка – Анна. Доклавши максимум зусиль, родинна команда Вєтрових гідно виступила на змаганнях, показавши чудові спортивні результати!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Корисні посилання
invest invest invest invest invest invest invest invest invest invest
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архіви