Навігація

Для тих, хто шукає роботу, на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості створено «Електронний кабінет безробітного».

«Електронний кабінет безробітного» прискорює доступ клієнтів до послуг та надає їм можливість отримати необхідну інформацію у дистанційному форматі. Персональний кабінет доступний за посиланням https://kid.dcz.gov.ua/cabinet.

В електронному кабінеті зареєстрований безробітний має можливість створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливості професійного навчання.

Крім зазначених послуг, власник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, дізнатися про заходи, які заплановані в центрах зайнятості та записатися на ті з них, що зацікавили, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю. Для цього клієнту служби зайнятості необхідно звернутись до особистого консультанта  (кар’єрного радника) надати йому адресу електронної пошти та дані щодо реєстрації логіну та паролю за допомогою яких авторизуватися та отримати доступ до власного електронного кабінету в службі зайнятості.

Безробітні, які вже створили та користуються «електронними кабінетами», відзначають актуальність та зручність даного сервісу, адже це забезпечує прозорість та надає можливість більш швидко отримувати необхідну інформацію і послуги.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Корисні посилання
invest invest invest invest invest invest invest invest invest invest
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архіви