Навігація

До основних завдань державної служби зайнятості належить надання роботодавцям послуг з добору працівників, участь в організації для них робіт тимчасового характеру, профілактика настання страхового випадку, взаємодія з роботодавцями з питань визначення поточної та перспективної потреби в робочій силі, видача дозволів роботодавцям на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

За інформацією Богдана Стояна, заступника директора обласного центру зайнятості, в минулому році до базових центрів зайнятості області (філій обласного центру зайнятості) з метою працевлаштування шукачів роботи на 34 269 вакансій звернулось 5 114 роботодавців. Серед числа працевлаштованих безробітних, 312 осіб працевлаштовані на нові робочі місця з компенсацію роботодавцям фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття. Профнавчання на замовлення роботодавців пройшли 5628 безробітних.

«Одним із елементів співпраці з роботодавцями є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з підприємцями, керівниками підприємств, працівниками кадрових та бухгалтерських служб роботодавців. Служба зайнятості Кіровоградщини йде у ногу з часом, тож ми запровадили на сторінці обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook рубрику «Електронний кадровий клуб». У цій рубриці розміщується інформація про зміни в законодавстві  про зайнятість населення, оглядові тематичні листи щодо висвітлення положень чинного законодавства про зайнятість населення та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, у т. ч. що стосуються професійної діяльності працівників кадрових служб, а також про ті послуги, які надає своїм клієнтам служба зайнятості Для спрощення пошуку згаданої інформації вона позначається хештегом #Електронний_кадровий_клуб»,– зазначив Б. Стоян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Корисні посилання
invest invest invest invest invest invest invest invest invest invest
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архіви