Навігація

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Помічнянської міської ради “Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Помічнянської міської територіальної громади”

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань, відділ житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, благоустрою та земельних відносин Помічнянської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення  Помічнянської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Помічнянської міської територіальної громади», а також аналізу регуляторного впливу  громади вказаного проєкту акта.

Розробником проекту регуляторного акта є відділ житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, благоустрою та земельних відносин Помічнянської міської ради.

Метою розробки та впровадження зазначеного регуляторного акта є – забезпечення благоустрою на території населених пунктів Помічнянської міської територіальної громади, підтримання в них чистоти та належного санітарного стану, встановлення єдиних правил благоустрою, утримання об’єктів і елементів благоустрою, регулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, створення сприятливих умов для життєдіяльності територіальної громади.

Проєкту регуляторного акта,  аналіз його регуляторного впливу  розміщено на офіційній сторінці Помічнянської міської ради   в мережі Інтернет за адресою: https://pomichnamr.gov.ua/ в рубриці «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення (з 09.11.2022 року  по 09.12.2022 року ) у письмовому вигляді за адресою: м. Помічна, вул. Перемоги, 91, відділ житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, благоустрою та земельних відносин Помічнянської міської ради (каб. № 6, тел.27 2 60)

Е-mail: sekretar@pomichnamr.gov.ua

Відповідальна особа – начальник відділ житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, благоустрою та земельних відносин Помічнянської міської ради Бойко Дмитро Андрійович (тел. 27 2 60)

09.11.2022

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Помічнянської міської ради «Про встановлення на території Помічнянської міської територіальної громади податку на майно (в частині плати за землю) та пільг зі сплати земельного податку юридичним та фізичним особам»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань, земельно-екологічний відділ повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення  Помічнянської міської ради «Про встановлення на території Помічнянської міської територіальної громади податку на майно (в частині плати за землю) та пільг зі сплати земельного податку юридичним та фізичним особам», а також аналізу регуляторного впливу вказаного проєкту акта.

Розробником проекту регуляторного акта є земельно-екологічний відділ виконавчого комітету Помічнянської міської ради.

Основною метою проєкту є прийняття ставок земельного податку на всю територію ТГ, уникнення різниці ставок земельного податку для фізичних і юридичних осіб за використання земель  на території територіальної громади одного виду цільового призначення.

Проєкт регуляторного акта,  аналіз його регуляторного впливу  розміщено на офіційній сторінці Помічнянської міської ради   в мережі Інтернет за адресою: https://pomichnamr.gov.ua/ в рубриці «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення (з 18.04.2021року  по 19.05.2021 року ) у письмовому вигляді за адресою: м. Помічна, вул. Перемоги, 91, земельно-екологічний відділ виконавчого комітету Помічнянської міської ради (кімн. № 10, тел.27 1 60, Е-mail: sekretar@pomichnamr.gov.ua)

Відповідальна особа – начальник земельно-екологічного відділу виконавчого комітету Помічнянської міської ради Тертична Олена Анатоліївна (тел. 27 1 60)

17.04.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Помічнянської міської ради «Про визначення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Помічнянської міської ради»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань, земельно-екологічний відділ повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення рішення Помічнянської міської ради «Про визначення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Помічнянської міської ради», а також аналізу регуляторного впливу вказаного проєкту акта.

Розробником проекту регуляторного акта є земельно-екологічний відділ виконавчого комітету Помічнянської міської ради.

Основною метою проєкту є створення єдиного підходу до визначення розмірів орендної плати за використання земель комунальної власності одного виду цільового призначення.

Проєкт регуляторного актааналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційній сторінці Помічнянської міської ради   в мережі Інтернет за адресою: https://pomichnamr.gov.ua/ в рубриці «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення (з 19.02.2021року  по 20.03.2021 року ) у письмовому вигляді за адресою: м. Помічна, вул. Перемоги, 91, земельно-екологічний відділ виконавчого комітету Помічнянської міської ради (кімн. № 10, тел.27 1 60, Е-mail: sekretar@pomichnamr.gov.ua)

Відповідальна особа – начальник земельно-екологічного відділу виконавчого комітету Помічнянської міської ради Тертична Олена Анатоліївна (тел. 27 1 60)

19.02.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкт рішення Помічнянської міської ради  «Про встановлення  розмірів ставок єдиного податку на  території  Помічнянської ОТГ  на 2021 рік»

Розробник – виконавчий комітет Помічнянської міської ради

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій, відділ  фінансів, економіки та інвестицій виконавчого комітету Помічнянської міської ради  підготував проєкт рішення «Про встановлення  розмірів ставок єдиного податку на  території  Помічнянської ОТГ  на 2021 рік».

Регуляторний акт дасть змогу забезпечити реалізацію державної політики у сфері встановлення місцевих податків і зборів.

З метою отримання зауважень і пропозицій проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Помічнянської міської ради  в розділі «Регуляторна політика» https://pomichnamr.gov.ua/регуляторна-політика/

Зауваження та пропозиції щодо регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення 27.03.2020 року до 27.04.2020 року шляхом письмових та усних звернень до керуючого справами (секретаря) Помічнянської міської ради, або відділу фінансів, економіки та інвестицій  виконавчого комітету Помічнянської міської ради

Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акта: вул. Перемоги, 91, м. Помічна, Добровеличківський район Кіровоградська область , тел. (05253) 27 2 60 , (05253) 27 2 88, e-mail: sekretar@pomichnamr.gov.ua

Відповідальна особа – начальник відділу фінансів, економіки та інвестицій виконавчого комітету Помічнянської міської ради, Чіпегіна Тетяна Вікторівна (тел. (0523) 27 2 88).

26.03.2020

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкт рішення Помічнянської міської ради  «Про встановлення  на території  Помічнянської ОТГ ставок та пільг зі сплати земельного податку юридичним  та фізичним особам на  2021 рік»

Розробник – виконавчий комітет Помічнянської міської ради

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій,  земельно – екологічний відділ  виконавчого комітету Помічнянської міської ради  підготував – проєкт рішення Помічнянської міської ради  «Про встановлення  на території  Помічнянської ОТГ ставок та пільг зі сплати земельного податку юридичним  та фізичним особам на  2021 рік»

Регуляторний акт дасть змогу забезпечити реалізацію державної політики у сфері встановлення місцевих податків і зборів.

З метою отримання зауважень і пропозицій проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Помічнянської міської ради  в розділі «Регуляторна політика» https://pomichnamr.gov.ua/регуляторна-політика/

Зауваження та пропозиції щодо регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення 27.03.2020 року до 27.04.2020 року шляхом письмових та усних звернень до керуючого справами (секретаря) Помічнянської міської ради, або земельно – екологічного  відділу   виконавчого комітету Помічнянської міської ради.

Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акта: вул. Перемоги, 91, м. Помічна, Добровеличківський район Кіровоградська область , тел. (05253) 27 2 60 , (05253) 27 2 88, e-mail: sekretar@pomichnamr.gov.ua

Відповідальна особа – начальник земельно – екологічного  відділу виконавчого комітету Помічнянської міської ради, Тертична  Олена Анатоліївна (тел. (0523) 27 1 60).

26.03.2020

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкт рішення Помічнянської міської ради  «Про встановлення ставок та пільг зі сплати  податку  на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на  території  Помічнянської ОТГ  на  2021 рік»

Розробник – виконавчий комітет Помічнянської міської ради

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій, відділ  фінансів, економіки та інвестицій виконавчого комітету Помічнянської міської ради  підготував проєкт рішення Помічнянської міської ради  «Про встановлення ставок та пільг зі сплати  податку  на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на  території  Помічнянської ОТГ  на  2021 рік »

Регуляторний акт дасть змогу забезпечити реалізацію державної політики у сфері встановлення місцевих податків і зборів.

З метою отримання зауважень і пропозицій проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Помічнянської міської ради  в розділі «Регуляторна політика» https://pomichnamr.gov.ua/регуляторна-політика/

Зауваження та пропозиції щодо регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення 27.03.2020 року до 27.04.2020 року шляхом письмових та усних звернень до керуючого справами (секретаря) Помічнянської міської ради, або відділу фінансів, економіки та інвестицій  виконавчого комітету Помічнянської міської ради

Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акта: вул. Перемоги, 91, м. Помічна, Добровеличківський район Кіровоградська область , тел. (05253) 27 2 60 , (05253) 27 2 88, e-mail: sekretar@pomichnamr.gov.ua

Відповідальна особа – начальник відділу фінансів, економіки та інвестицій виконавчого комітету Помічнянської міської ради, Чіпегіна Тетяна Вікторівна (тел. (0523) 27 2 88).

26.03.2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Корисні посилання
invest invest invest invest invest invest invest invest invest invest
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архіви