Навігація
Від імені усіх жителів громади, виконавчого комітету Помічнянської міської ради та від мене особисто, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня залізничника!
Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь, плекається і примножується трудова слава колективів залізничних підрозділів нашої громади!
І сьогодні, Ви робите все заради збереження і подальшої розбудови транспортного конвеєра, стабілізації у справі перевезення пасажирів і господарських вантажів, технічно-економічного піднесення у розбудові галузі.
На всіх етапах розвитку, Ви завжди відзначалися професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею, почуттям високого громадянського обов’язку. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи.
Ми шануємо Вашу працю! Ми пишаємося тим, що ми – місто залізничників!!! Тим, що цілі династії Помічнянянців є невід’ємною частиною розвитку та функціонування залізничних артерій!!!
У день професійного свята, бажаємо всім Вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі!!!
З повагою,
Міський голова Микола Антошик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Корисні посилання
invest invest invest invest invest invest invest invest invest invest
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архіви